Heroes of the Storm 2.0 - Lanseringsevent

Artikel - Multi - ons 26 april 2017, kl 01.07

Datum: Tisdag 25/4
Plats: Twitch
Presentatörer: Anna Prosser Robinson och Kevin "Cloaken" Johnson

Först ut presenteras några av belöningarna man får om man loggar in i Heroes 2.0, som veteran awards och mega bundles.

Efter det följer en intervju med två av Blizzards utvecklare för Heroes of the Storm, Kent-Erik Hagman (character developer) och Alan Dabiri (game director). De berättar om sin resa med Heroes och ser tillbaka på tiden från planeringsstadiet och den ursprungliga releasen till nya Heroes 2.0. Även några av de nya förändringarna i Heroes 2.0 presenteras lite mer i detalj.

Vi får också lära oss lite mer om den nya kartan Hanamura och vad man skall tänka på när man spelar den. Rotationer och att röra sig kvickt är viktiga mekaniker för att lyckas. På banan finns payloads som skall eskorteras och som rör sig framåt ju fler hjältar som står i närheten av den. The Lost Vikings räknas som tre hjältar och Rexxar & Misha som två så vi kan kanske förvänta oss att se dessa hjältar bli valda ofta när Hanamura spelas.

Med en supersnygg trailer där Genji och Diablo slåss i Hanamura-miljö introduceras nästa hjälte som kommer att äntra The Nexus, Owerwatch-warriorn D.Va. (som varit önskad och efterlängtad av många). Mer specifik info om attacker och liknande fick dock ännu inte avslöjas utan det kommer vid ett senare tillfälle.

I samband med släppet av Heroes 2.0 startar också nästa Nexus Challenge som denna gång går ut på att man ska spela fem matcher i veckan med en kompis i QM, rankat eller orankat under fyra veckor. Varje avklarad vecka får man belöningar till både Heroes of the Storm och Overwatch som består av nya mounts, skins, porträtt, banners, sprays och slutligen efter den fjärde veckan får man 10 loot chests.

Under lanseringseventet spelas även vänskapsmatcher på nya kartan Hanamura mellan svenska Fnatic och Team Dignitas. Resultat och sammanfattning av matcherna återfinns här nedan.

Se hela sändningen här.

----------

Vänskapsmatch: TEAM DIGNITAS - FNATIC
Kommentatorer: Khaldor och Dreadnaught

Match 1:
Karta: Hanamura
Spelade hjältar Dignitas: Genji, Lúcio, Sylvanas, The Lost Vikings, Varian
Spelade hjältar Fnatic: Cassia, E.T.C., Greymane, Illidan, Uther (reworked)
Vinnare:

Spoiler: Highlight to view
Fnatic

Kommentar: Rolig blandning av hjältar som är lämpliga att visa upp både för banan och för Heroes 2.0. Båda lagen bjuder på en riktig show med stort underhållningsvärde och glimten i ögat.

Match 2:
Karta: Hanamura
Spelade hjältar Dignitas: Genji, Greymane, Johanna, Rehgar, Sonya
Spelade hjältar Fnatic: Arthas, Cassia, Li-Ming, Malfurion, Xul
Vinnare:

Spoiler: Highlight to view
Fnatic

Kommentar: Känns som aningen mer allvar än första matchen, men vi bjuds fortfarande på snyggt spel, många kills och ett Fnatic som dominerar matchen från start. Även nya funktionen med sprays (dvs märken man kan lägga på marken) visas flitigt upp, huvudsakligen med ostmotiv.

Match 3:
Karta: Hanamura
Spelade hjältar Dignitas: Abathur, Arthas, Cassia, Dehaka, Malfurion
Spelade hjältar Fnatic: Anub’arak, Falstad, Genji, Rehgar, Sonya
Vinnare:

Spoiler: Highlight to view
Fnatic

Kommentar: Hjälteuppsättningarna för respektive lag är nu lite omvända mot tidigare matcher och vi får nu äntligen se Fnatic spela Genji efter att han i de senast matcherna spelats av Snitch i Dignitas. Dignitas får lite fler inledande kills denna gång men Fnatic fortsätter att vara on fire.

Match 4:
Karta: Hanamura
Spelade hjältar Dignitas: Cassia, Kael’thas, Stitches, The Lost Vikings, Tyrande
Spelade hjältar Fnatic: Genji, Lúcio, Tracer, Tyrael, Zarya
Vinnare:

Spoiler: Highlight to view
Fnatic

Kommentar: Fnatic ställs nu inför kombon Stitches, Kael’thas och Tyrande i Dignitas händer vilket var precis vad som slaktade dem i finalen av Western Clash i mars. Men den här gången verkar Fnatic lärt sig och får sin revansch.

ÄLSKAR DRAGON'S DOGMA!!! 07/06/2012 - 22:34

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.