Julkalender 2014 - Lucka 16

Artikel - Multi - tis 16 december 2014, kl 09.15

Så här i juletid är det ju många som drar till fjällstugor av olika slag och vad kan väl vara mysigare än att krypa upp i soffan framför brasan när snön faller och vinden viner utanför husknuten. Det enda som kunde vara mysigare är väl om man har någon speciell att dela upplevelsen med, och likaväl skulle ett mindre trevligt sällskap kunna förstöra hela vistelsen.

Vi bollade således ut frågan på redaktionen vilka figurer från spelvärlden som våra medlemmar helst och helst inte skulle vilja mysa med framför brasan i fjällstugan. Läs hur vi svarade här nedan och berätta även gärna din egen åsikt för oss i kommentarerna.

SEBASTIAN
Helst: Någon sån där tyst protagonist som Gordon Freeman eller valfri japansk rollspelshjälte. Så kan jag spela tv-spel i fred framför brasan medan denne hämtar glögg och masserar mina fötter utan att störa.

Helst inte: A men vafan Boogerman, sluta peta dig i nästan och prutta och rapa, du är så himla äcklig. Stugan luktar ju skit. Jag vill inte fira jul med dig, och det vill ingen annan heller!

JOHAN
Helst: Nathan Drake. Den killen har ju loot från alla världens hörn. Med lite tur bjuckar han på lite gammalt inkaguld till julklapparna. Dessutom lär han ju kunna underhålla i timmar med spännande historier från sina resor.

Helst inte: Dagon. Gamla gudar är sura och snåla. Dessutom är det rått, kallt och vått i djuphavsgraven, för att inte tala om mörkret och bristen på syre. Men värst av allt, killen stinker ju fisk!

LINNEA
Helst: Kirby, för den ultimata söta fluffigheten och mysfaktorn han kommer bidra med.

Helst inte: Parappa the Rapper. För varje interaktion hade lett till en mer eller mindre bra rapsång som man tvingas spela om och om igen tills han är nöjd.

STARFIGHTER
Helst: Blob, från A Boy And His Blob - för då skulle det bli livat varje gång hen åt en ny godis.

Helst inte: Meat Boy, för Dolores (vår hund) hade ätit upp honom direkt.

ÅSA
Helst: Pyramid Head. Han kan både hugga ved med sitt långa svärd och dessutom nå att peta i elden med det utan att behöva resa sig från soffan.

Helst inte: Pyramid Head. Han skulle förmodligen även hugga huvudet av dig med sitt långa svärd

ANETTE
Helst: Leon S. Kennedy. Eftersom jag inte myser (och speciellt inte framför brasor) så kan vi roa oss med annat istället. Som att utröna hemligheten bakom hans glansiga hår och fabulösa bakdel.

Helst inte: Chris Redfield. Missförstå mig rätt nu; han är en klar tvåa på vem jag skulle vilja antimysa med, det är bara det att hans enorma muskler skulle ta upp hela stugan och tvinga mig att stå utanför i kylan och titta in.

DOUGLAS
Helst: Sackboy, för han är ju så söt!

Helst inte: Aidan Pearce, en tråkigare och mer intetsägande karaktär är svår att hitta. Jag känner ingen sympati för honom.

Till julkalendern ->

Redaktionen på Skillpoint gillar spel. Sen gillar de att skriva om spel också. Vissa gillar även film. Men få gillar att få fyra fingrar avbitna av en jättestor dront med personlighetsklyvning. 10/13/2011 - 08:24

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.