Julkalender 2014 - Lucka 8: Semestertips

Artikel - Multi - mån 8 december 2014, kl 10.04

Nuförtiden är det inte bara en vit jul som lockar svenskarna. Fler och fler säger hej då till granar och renar för att istället fira jul fjärran från den svenska kylan på orter som Kanarieöarna och Thailand. För de som inte är lika lyckligt lottade så presenterar vi här fyra varma spelvärldar att drömma sig bort till medan man försöker förtränga minusgraderna utomhus

Isle Delfino (Super Mario Sunshine)
Den natursköna Isle Delfino är ett populärt semestermål för såväl kungligheter (Princess Peach) som vanliga hantverkare (Mario). Det fyrstjärniga Hotel Delfino har två barer och ett casino. De har flera gånger fått nedslag för ohyra men jämfört med råttor och kackerlackor så är Boos tämligen harmlösa och försvinner bara man blänger lite argt på dem. Gelato Beach är en fantastisk vidsträckt sandstrand som numera är helt återställd efter miljökatastrofen med Goop för några år sedan

Rook Islands (Far Cry 3)
Den mer äventyrlige bör definitivt fundera över en julresa till Rook Islands. Storviltsjägaren finner gott om byte, allt från tigrar och komodovaraner till de mer harmlösa tapirerna. Det har tidigare varit mycket piratproblem i området, men det har stabiliserat sig på senare år och så länge man tar det varligt med infödingarna så bör man inte stöta på för stora problem.

Monkey Island (Monkey Island)
Den största sevärdheten på Monkey Island är passande nog det gigantiska aphuvudet i sten som pryder öns östraste utkant, i sanning ett av världens underverk. Men det finns även ett rikt kulturarv och många av invånarna praktiserar än idag voodoo vilket i sanning är en upplevelse att se. Varning dock för att det är lite turistigt på sina håll, försäljarna (nåja, Stan) kan vara väldigt påstridiga och är inte att lita på.

Emerald Coast (Sonic Adventure)
Emerald Coast är lite av en underuppskattad pärla. Som namnet antyder erbjuder den mil av kritvita sandstränder som dessutom lämpar sig väl för en kvick springtur. Djurälskaren finner här något riktigt speciellt i möjligheten att komma riktig nära de majestätiska späckhuggarna. Den som föredrar att fiska har också hamnat rätt, oavsett man är ute efter fiskar eller grodor.

Till julkalendern ->

Definitionen av glädje är försvinnande plattformar. 10/15/2013 - 16:30

Skriv ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
CAPTCHA
Fyll i texten från bilden för att bevisa att du inte är en maskin.
Copyright Skillpoint™     Chefredaktör: Sebastian Magnusson
Inget material på sajten får kopieras utan tillstånd.